Hjerneeksperten – Smerter

Ledsmerter og hovedpine er blandt de hyppigste årsager til at danskerne går til egen læge. Her får de typisk udskrevet smertestillende medicin der har mange bivirkninger. I programmet forklares det, hvad man selv kan gøre med naturmedicin/kosttilskud for at fjerne ledsmerter og migræne.

I Hjerneeksperten kan du høre nyt fra den internationale forskning, så du selv lærer at sammensætte dine kosttilskud til stor gavn for en række hyppige helbredsproblemer.

Hjerneeksperten er et helt nyt program på dk4, som fortæller om naturlige veje til et bedre helbred. Mange vil i dag gerne undgå at fylde sig med syntetisk kemi eller afhængighedsskabende medicin og i stedet gå naturens veje. Men hvordan gribes det bedst an? Dét får du svar på i programmet Hjerneeksperten. I Hjerneeksperten kan du høre nyt fra den internationale forskning, så du selv lærer at sammensætte dine kosttilskud til stor gavn for en række hyppige helbredsproblemer.

Programmet er ikke en erstatning for din kontakt med egen læge. Programmet omhandler kun alternativ behandling. Kontakt din læge, hvis du er syg.