Kulturpulsen – November

I november måneds udgave af ”Kulturpulsen” har Sandra Nynne Jensen igen udvalgt nogle af de mange spændende kulturelle begivenheder, som den kommende måned byder på.

Hun orienterer bl.a. om TV2’s jubilæumstourné, om en ny udstilling om neandertalere på Moesgaard Museum, om Christianshavns bogfestival, og der er også noget om Brønshøj Vandtårn, som lige nu er omdannet til en saftig bikube. Vi skal høre om Anders Thomas Jensens nye filmkomedie ”Retfærdighedens ryttere og om Søren Kragh-Jacobsen film ”Lille Sommerfugl”. Hvorfor Kragh-Jacobsen er vendt tilbage til instruktørfilmen, og hvad ”Lille sommerfugl” er for en film, bliver der også mulighed til at erfare, for Sandra Nynne Jensen har mødt instruktøren til en snak om filmen.

”Kulturpulsen” er dk4’s kulturmagasin, der hver måned sætter fokus på små og store kulturelle begivenheder fra hele landet.

”Kulturpulsen” produceres i samarbejde med HAVE.