Uafhængig – af Folketinget – Gæst Lars Aslan Rasmussen

I programrækken ”Uafhængig af Folketinget” tager vi en god og dybdegående snak med de politikere, som ellers sad godt og solidt i Folketinget indtil valgdagen, hvor demokratiets stemmer ville det anderledes. Hvad gik der galt? Hvad har de lært af at sidde i Folketinget? Hvad er den største fejl, de begik? Det er nogle af spørgsmålene og tænk engang: de får rent faktisk tid til at svare. Få dem her – altså svarene – i ”Uafhængig af Folketinget” – Når og hvor du vil på dk4.tv, som podcast i appen ”Den Uafhængige” eller hver mandag på dk4.

I dette afsnit er Lars Aslan Rasmussen gæst. Lars Aslan Rasmussen kom i Folketinget for Socialdemokraterne i 2016, men ved valget 1. november 2022 var det slut. I dette interview fortæller den 44-årige nu eks-politiker ærligt om topstyringen i partiet, københavner-hadende partifæller og om nødvendigheden af de såkaldte kaffeklubber.

Vært: Mads Bjerregaard, Den Uafhængige.