Hånden på hjertet – Finn Nørbygaard i langsom samtale med Oliver Bjerrehuus

Hvordan lægger man det overfladiske liv og afhængigheden af kvinder og stoffer bag sig – for i stedet at reflektere over kærlighed, fordybelse og tryghed? Og har familielivet med kæreste og hund givet mere ro? Se med, når Oliver Bjerrehus fortæller Finn Nørbygaard om sit livs forskellige faser, hvordan han giver sig hen til forandring – og glæder sig til fremtiden. Vi får også et indblik i, hvorfor han er vild med det kreative i at lave tv, og om hans forkærlighed for nøgenhed.

Finn Nørbygaard er godt i gang med sin anden karriere. I 2009 blev han færdig som samtaleterapeut og har siden haft sit virke i Aarhus.
I ”Hånden på hjertet – Finn Nørbygaard i langsom samtale med” får forskellige gæster glæde af Finn Nørbygaards ekspertise og tilgang til livet. Som han siger, ”åbenhed og indsigt i følelseslivet er fundamentet for mental sundhed”. Se med, når en modig gæst deler ud af sine op- og nedture, vendepunkter i livet samt minder fra barndommen og historier fra karrieren.