Spotlight – Musikalsk portræt af Girls On Bikes

”Girls On Bikes” er ikke et pige-band. Derimod er det et band, der består af fem mænd med hang til funk og dansevenlig pop – med vibes fra de glade 80´er. Bandet er en konstellation af Thomas Buttenschøn og det Aarhusianske funkband ”Soul Glo” – skabt for at udforske deres fælles glæde til den dansevenlige genre. ”For Girls On Bikes” har det været hårdt at skulle starte op under en pandemi. Fordi for dem, opstår magien først, når de spiller live. Bandet består af Thomas Buttenschøn (sang), Mark Chemnitz-Laustsen (keyboard), Søren Heller (guitar), Henrik Møller (bas) og Eddie Jarl (trommer). Bliv introduceret til bandet og hør musikken, visionen, hvordan bandet fik det særprægede navn – og ikke mindst om den svære start i ”Spotlight – musikalsk portræt af Girls On Bikes”.