Spotlight – Musikalsk portræt af Cæcilie Norby

Med et massivt musikalsk afsæt, sprang Cæcilie Norby ind på den danske musikscene i starten af 80’erne. Som datter af en komponist og en operasanger kan man roligt sige, at musikken kom ind med modermælken. Musikalsk mestrer Cæcilie Norby de fleste genrer, og hun kan – som få, bevæge sig mellem pop, opera og jazz uden problemer. Jazzen har dog en ganske særlig plads i hendes hjerte, og hun er en af de få danskere, der har udgivet på det prestigefyldte jazz-label; Blue Note Records. Siden dengang er der kommet et andet pladeselskab til, og Cæcilie Norby er kendt både i USA, Japan og Sydafrika. Selv om der ikke er mange danskere, der kan prale af at have været nomineret til Danish Music Awards 14 gange, så er det dog spilleglæden, der fylder hos Cæcilie Norby – som hun siger; ”musikken er som et universelt sprog, hvor man kan komme helt under huden på et andet menneskes og forstå personen gennem enkelte akkorder”.
Hør Cæcilie Norby fortælle om sin karriere og musik i ”Spotlight – Musikalsk portræt af Cæcilie Norby”.