Kulturpulsen Interview – Manu Sareen

For få år siden fik forfatter, coach og tidligere minister Manu Sareen stillet diagnosen ADHD. Hans reaktion var i første omgang en undren over, at han som voksen kunne have en børnesygdom. Manu Sareen blev dog hurtigt klar over, at mange voksne lever med ADHD, og personligt ville han have ønsket, at han meget tidligere havde kendt til sin diagnose, så uroen melankolien og det indre kaos havde en forklaring. I sin nyeste bog ”Hører du overhovedet efter?!” fortæller Manu Sareen om sine erfaringer med at leve med ADHD, lige som andre voksne med diagnosen og eksperter på området kommer til orde.

”Kulturpulsens” Sandra Nynne Jensen har inviteret Manu Sareen til en samtale om bogen, om hvad diagnosen har betydet i Sareens liv, og om hvorfor han stiller sig frem og hudløst ærligt fortæller om sit liv og erfaringer med sygdommen.

”Kulturpulsen – interview” er den lange udgave af det kortere interview, der indgår som indslag i ”Kulturpulsen” for maj 2021.

”Kulturpulsen produceres i samarbejde med HAVE.