Årstidens bøger med Anne-Marie Mai – Sommer 2021

Indtil videre har 2021 været et utroligt godt bogår. På avisernes anmeldersider drysser stjernerne ned over en lang række bøger, og læsernes interesse for gode bøger ser ud til vokse. Mange forlag melder om fremgang, og interessen for nye genrer som lydbogen er næsten overvældende. For at guide seerne igennem nogle af de mange nye udgivelser og for at anbefale nogle få af de nye, men også for at præsentere en klassiker har litteraturprofessor Anne-Marie Mai tilrettelagt en sommerudgave af ”Årstidens bøger”, der denne gang kommer i to udgaver på grund af de mange anbefalelsesværdige udgivelser.

I denne udgave kan man blandt andet høre om Katrine Marie Guldagers ”Det samme og noget helt andet”, om Jesper Stein Larsens ”Rampen”, Kasper Bonnéns ”Bag om min far” og Glenn Bechs omfangsrige debut ”Farskibet”.

Fra børnebogsfronten anbefales Ida Jessens og Hanne Bartholins Carl-bøger, og programmets klassiker er en samling af Bodil Bechs digte, der er udgivet af forfatteren Nanna Storr-Hansen.