Hjerneeksperten – Impotens og hormoner

Programmet handler om potens og fertilitet. For mænds vedkommende er testosteron af stor betydning, og programmet forklarer, hvordan du selv kan påvirke dit testosteron med mineralerne zink og bor. Hos kvinder er det anderledes, og dette forklares i programmet. Eksempelvis har E-vitamin betydning for kvindens fertilitet.

Hjerneeksperten er et program, som fortæller om naturlige veje til et bedre helbred. Mange vil i dag gerne undgå at fylde sig med syntetisk kemi eller afhængighedsskabende medicin og i stedet gå naturens veje. Men hvordan gribes det bedst an? Dét får du svar på i programmet Hjerneeksperten.
I Hjerneeksperten kan du høre nyt fra den internationale forskning, så du selv lærer at sammensætte dine kosttilskud til stor gavn for en række hyppige helbredsproblemer.

Programmet er ikke en erstatning for din kontakt med egen læge. Programmet omhandler kun alternativ behandling. Kontakt din læge, hvis du er syg.