Hjerneeksperten – Blodtryk og hjertekarsystem

Programmet omhandler forhøjet blodtryk, som rammer rigtig mange danskere.

Ikke alle kan slippe for blodtrykssænkende medicin, men mange kan ved hjælp af kosten og kosttilskud holde blodtrykket normalt. Programmet gennemgår de fødevarer og vitaminer, som kan reducere blodtrykket.
Hjerneeksperten er et program, som fortæller om naturlige veje til et bedre helbred. Mange vil i dag gerne undgå at fylde sig med syntetisk kemi eller afhængighedsskabende medicin og i stedet gå naturens veje. Men hvordan gribes det bedst an? Dét får du svar på i programmet Hjerneeksperten. I Hjerneeksperten kan du høre nyt fra den internationale forskning, så du selv lærer at sammensætte dine kosttilskud til stor gavn for en række hyppige helbredsproblemer.

Programmet er ikke en erstatning for din kontakt med egen læge. Programmet omhandler kun alternativ behandling. Kontakt din læge, hvis du er syg.