KulturHave med Ulla Tofte

På afstand er det næsten usynligt, men under jorden i Helsingør Havn ligger M/S Museet for Søfart. Følger man de let skrånende broer ned i den gamle tørdok, vil man opleve et af de seneste års mest spektakulære nybyggerier i Danmark. Museet er tegnet af BIG – Bjarke Ingels Group, og i spidsen for museet siden 2015 står Ulla Tofte, som har store visioner for M/S Museet for Søfart.

Ulla Tofte er hovedpersonen i denne udgave af ”KulturHave”, hvori hun i samtalen med Christian Have blandt andet forklarer, hvordan museet vil nytænke udstillingerne, i tråd med en ny storslået donation på over 20 millioner. Hun fortæller desuden om visionerne for museets børneunivers ”Drømmeskibet” og den nyeste udstilling ”Oceanista – havet og moden gennem 100 år”, som besøgende stadig har til gode at opleve. Samtalen berører også fremtiden for kulturlivet og en blomstrende optimisme fra museumsdirektøren.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.