Kulturpulsen interview – Ib Søby

Anders Christian Frost er en af Danmarks mest succesrige og betydningsfulde danske udvandrere i Amerika. Men hvordan hænger det sammen med, at hans meritter og betydning i USA er stort set ukendte i Danmark? Hvem var han denne unge nordjyde, der fik tilnavnet ”tomatkongen”? Hvad foretog han sig i USA, og på hvilken måde fik han stor betydning? Det giver denne udgave af ”Kulturpulsen – interview” indblik i, for Sandra Nynne Jensen har inviteret forfatter og journalist Ib Søby til samtale om Søbys dramadokumentariske bog ”Floridas danske pioner” om netop Anders Christian Frost. Men hvorfor er det i øvrigt relevant med endnu en dansk udvandrerhistorie, vil Sandra Nynne Jensen også vide.

”Kulturpulsen – interview” er den lange og ubeskårne udgave af Sandra Nynne Jensen korte interview og reportager fra programserien ”Kulturpulsen”.

”Kulturpulsen” produceres i samarbejde med HAVE.