KulturHave med Poul Krebs

Der stod hverken sanger eller sangskriver på hans vugge. Der var heller ikke klaver i barndomshjemmet, og egentlig var han ret god til håndbold. Men med mere end 500 sange fra egen hånd, flere end 1.000 koncerter over hele landet og udgivelse af 25 albummer i eget navn, må man konstatere, at den nu 65-årige Poul Krebs er en af landets mest folkekære, men også respekterede sangere og sangskriver.

Den århusianske sanger er gæst hos Christian Have i denne udgave af ”KulturHave”, hvori der også bliver lejlighed til at høre Poul Krebs’ overvejelser om de rejsende musikeres betydning som brobyggere i et opsplittet land, hans tanker om kulturens rolle og betydning i et Corona-plaget tid, men også hvad der bliver ved med at inspirere ham personligt og holde ham kreativ.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.