KulturHave med Mette Wolff

Siden 2015 har Mette Wolf stået i spidsen for Danmarks største morskabsteater, Nørrebro Teater. Med en klar kunstnerisk profil om at præsentere et repertoire bestående af underholdende og meningsfulde teater- og musikforestillinger, der forholder sig til nutiden, har hun skabt en både lokal og national succes.

Mette Wolf har skabt et anderledes teaterhus, der præsenterer nye og overraskende formater. Alt fra fællessang, litteratur og artist talks, arrangementer med fokus på Danmarkshistorien, tænkepauser m.m. har skabt en stor opbakning fra hele bydelen og andre dele af landet. I løbet af en sæson byder Nørrebro Teater på over 60 arrangementer og produktioner.

Når Mette Wolf er gæst i denne udgave af ”KulturHave”, indgår der, i samtalen med Christian Have, klip fra nogle af teatrets største succeser bl.a. Chaplins ”Diktatoren”, Dickens’ ”Et Juleeventyr” og ”Svantes Lykkelige dag”, lige som teaterchefen fortæller om, hvad der skal til for at sikre et mangfoldigt og spændende teatertilbud fremover – og så understreger hun også vigtigheden af, at scenekunsten prioriteres fra politisk hold.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.