KulturHave med Marianne Klint

Marianne Klint har været teaterleder på Teater Momentum i Odense siden 2009. Momentum er særlig kendt for deres såkaldte ”Momentum model”. Hvert år ansætter det kunstneriske råd en ny kunstnerisk ledelse for Momentum. Den nye kunstneriske ledelse sætter sit hold af skuespillere og kunstnere, og sammen bliver de sæsonens såkaldte volume. De har nu et år og tre forestillinger til skabe deres kunstneriske retning, der skal skabe flow og fornyelse i scenekunsten, inden de igen bliver skudt ud i det danske teaterlandskab med en fyreseddel i hånden.

I denne udgave af ”KulturHave” har Marianne Klindt og Christian Have en samtale om kulturens rolle i samfundet i dag. En samtale om at være et teater, som tør skille sig ud og gå nye veje. Derudover fortæller Marianne Klint om sine oplevelser med at samarbejde med teatre som Sort/Hvid og Aarhus Teater – og de mange fordele, det har – både kunstnerisk og økonomisk.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.