KulturHave med Kasper Wilton

I Nørregade i København ligger Danmarks ældste folkelige teater, der har underholdt og inspireret københavnerne og andre teaterinteresserede i mere end 160 år. Folketeatrets direktør har siden 2010 heddet Kasper Wilton, der selv har præget dansk teaterliv gennem mange år som skuespiller, instruktør, underviser og teaterchef.

Kasper Wilton er hovedpersonen i denne udgave af ”KulturHave”, hvori han i samtalen med Christian Have blandt andet forklarer hvordan og hvorfor, det gennem årene er lykkedes for Folketeatret at spænde fra de store folkelige succeser som ”Skatteøen” og Nøddebo Præstegård til det mere eksperimenterende og smalle og alligevel fastholde publikums interesse. Men samtalen berører også teaterdirektørens erfaringer med Corona-krisens indvirkning på teatrene og problemet med de forskellige hjælpepakker.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.