Hjerneeksperten – Skarp hele livet

Her skal det handle om at optimere hjernen inklusiv forbedre din hukommelse, indlæring og koncentrationsevne. Dernæst forklares hvordan demens modvirkes og du lærer hvilke fødevarer det er værd at spise. Hvis du vil holde hjernen ung og skarp – også i høj alder, så se med i Hjerneeksperten på dk4.

Hjerneeksperten er et helt nyt program på dk4, som fortæller om naturlige veje til et bedre helbred. Mange vil i dag gerne undgå at fylde sig med syntetisk kemi eller afhængighedsskabende medicin og i stedet gå naturens veje. Men hvordan gribes det bedst an? Dét får du svar på i programmet Hjerneeksperten.

I Hjerneeksperten kan du høre nyt fra den internationale forskning, så du selv lærer at sammensætte dine kosttilskud til stor gavn for en række hyppige helbredsproblemer. Programmet er ikke en erstatning for din kontakt med egen læge.

Programmet omhandler kun alternativ behandling. Kontakt din læge, hvis du er syg.