Uffe og Mogens om verden – Joe Biden vs. Donald Trump – en verden til forskel!

Den 3. november gik amerikanerne til valg efter fire år med Donald Trump som præsident. Det var en valgkamp præget af COVID-19, hvor mange valgte at stemme tidligt eller per brev. Efter nogle spændende dage med optælling af brevstemmerne ser det nu ud til, at Joe Biden afløser Donald Trump som USA’s næste præsident med 51 % af stemmerne. Men gør det overhovedet nogen forskel for os og det internationale samarbejde, om det er Donald Trump eller Joe Biden, der er USA”s præsident?

Sådan lyder det overordnede spørgsmål, når Charlotte Flindt Pedersen, Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft igen har indtaget deres pladser i studiet for at gøre os klogere på verden og udenrigspolitikken – denne gang med særligt fokus på det nyligt overståede amerikanske valg og den kaotiske tid derefter.

”Uffe og Mogens om verden” produceres i samarbejde med ”Det Udenrigspolitiske Selskab”.