Årstidens bøger med Anne-Marie Mai Efterår 2020

Årstidens bøger med Anne-Marie Mai (1)

Bogsæsonen er godt i gang. Nye titler fylder hylderne og venter på læserne.
I denne udgave af ”Årstidens bøger” fortæller Anne-Marie Mai om nye bøger af Caroline Albertine Minor, Niviaq Korneliussen, Amalie Smith og Jens Smærup Sørensen. En god krimi, Gretelise Holms ”Dødfunden”, der har vundet Harald Mogensen-prisen for årets spændingsroman, kommer også på tale.

Vi ser desuden på rappe rimfortællinger for børn af Marianne Iben Hansen, og denne udsendelses klassiker er Frank Jægers fortælling ”Døden i skoven” fra 1970. dk4’s litteraturprogram ”Årstiden bøger”, har litteraturprofessor Anne-Marie Mai som vært. Her inspirerer Anne-Marie Mai til læsning, når hun – fire gange om året – orienterer om en lang række nye udgivelser, går på opdagelse i de mange, dejlige klassikere og giver tips om gode, nye børne- og ungdomsbøger.