KulturHave med Phillip Faber

Da Phillip Faber i 2013 blev udnævnt til chefdirigent for DR-pigekoret, havde de færreste forestillet sig, at han 7 år efter ville dirigere morgen- og fællessang for over 1 million danske tv-seere hver morgen, grundet Corona-krisen.

Heller ikke mange havde dengang forestillet sig, at man i Phillip Faber havde en både blændende og passioneret musikformidler, der ville boltre sig i tv-formater og som vært i Den Klassiske Musikquiz og Live fra Højskolesangbogen og som fagdommer i DR1’s Vidunderbørn.

I 2017 modtog Phillip Faber DR Sprogpris 2017 med disse ord: “Han taler hverken op eller ned til seerne, men kombinerer fagmenneskets smittende begejstring med en naturlighed, der får alle til at føle sig velkomne – også dem, der måske ikke lige er født med en stemmegaffel i hånden.”
Phillip Faber er gæst i denne udgave af ”KulturHave”, hvori han blandt andet fortæller, hvorfor den danske sangskat er så vigtig i krisetider, og hvordan sangen binder os sammen i et fællesskab og skaber en identitet og forståelse for vores kulturarv.

Til sidst i programmet fortæller Phillip Faber om sin egen musiksmag, og hvad han selv lytter til, hvilket han betegner som ”den vildeste morfarsmag”.
”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE A/S