Kulturpulsen – Maj

Så er Kulturpulsen tilbage efter en kort Corona-pause. For selvom mange af landets kunst- og kulturinstitutioner har været lukket for publikum – og i nogen grad stadig er det på grund af Corona-virus, så betyder det ikke, at kunsten og kulturen er gået i stå. Snarere tværtimod.

Kreativiteten kører på højtryk overalt i landet, til glæde og gavn for alle, der har brug for noget, at være fælles om. Især teatrene er stadig tvunget til Corona-pause, og denne udgave af Kulturpulsen har derfor også medtaget de få nyheder, der findes, fra scenekunstens verden, mens programmet Teaternyheder holder en kunstpause på grund af Corona.

I denne udgave af ”Kulturpulsen” præsenterer Sandra Nynne Jensen blandt andet lysende pærer på Trapholt Museet i Kolding, kunstens svar på Netflix på Charlottenborg, drive-in koncerter i Aarhus, aktuelle bøger, og hun har også friske interviews med to af dem, der har gjort det muligt stadig at opleve nye teaterforestillinger og museumsudstillinger – på afstand.
”Kulturpulsen” produceres i samarbejde med HAVE.