Uffe og Mogens om verden – Konsekvenserne af Brexit for UK og EU

Englands udtræden af EU ser ud til at blive en realitet. Usikkerheden om og de forventede konsekvenser af Brexit har over hele Europa betydet større tilslutning til EU-projektet end nogensinde før. Men hvordan er situationen i Det Forenede Kongedømme og i resten af Europa lige nu? Hvilke konsekvenser kan reelt forventes for briterne, for europæerne og for resten af verden? Er der grund til bekymring, eller er tiden inde til at slå koldt vand i blodet – i Storbritannien og i resten af Europa?
Charlotte Flindt Pedersen, Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft vurderer og analyserer konsekvenserne af Brexit for UK og for EU i denne udgave af ”Uffe og Mogens om verden”.
”Uffe og Mogens om verden” produceres i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab.