Stjernetræf – Linda Andrews

Stjernetræf - Linda Andrews

Linda Andrews har arbejdet med musik det meste af sit liv. Som lille pige sang hun i de lokale kor på Færøerne, og som 21-årig tog hun springet og rejste til Danmark for at leve som backingsanger. Det var først, da hun i 2009 vandt X Factor, at hun fandt selvtilliden til at gå efter en solokarriere.

Det er gået over alt forventning med karrieren. Måske har hendes musik ikke ligget nummer et på de officielle hitlister, men musikken lever i bedste velgående rundt på scenerne i det ganske land – og i april 2018 kom så hendes fjerde soloudspil, om hvilket hun bl.a. siger “Jeg kan ikke gemme mig bag andre denne gang – her er det Linda Andrews for fuld udblæsning og i alle facetter, og det har jeg det rigtig godt med.”

Hør om hendes liv med musikken, arbejdet med albummet, men også om dengang i 2009, hvor hun nær ikke var gået til audition på X Factor. Og selvfølgelig er der også et udpluk fra nogle af de sange, hvor hun for alvor slår fast, at hun besidder en stemme, der egner sig fantastisk til de store ballader, til gospel, til rock – og også en stemme med en lille snert af country, når den knækker på den helt rigtige måde. Mød en veloplagt sangerinde i ”Stjernetræf” på dk4.

Stjernetræf er programmet, hvor man kan møde menneskerne bag musikken.
dk4 præsenterer mange genrer – også nogle, der gør folk nysgerrige. I Danmark huserer et varieret udbud af bands på de små spillesteder, men ikke alle får spilletid på de mere officielle kanaler. Disse bands kan man ofte finde på dk4. Men da det eneste kriterium er, at man brænder for sin musik, er det heller ingen hindring, hvis et band allerede er slået igennem.