Spørg Direkte om EU – Claus Larsen-Jensen (G)

Spørg Direkte om EU - Claus Larsen-Jensen (G)

EU er til debat – mere en nogensinde. EU er i opløsning. EU har spillet fallit. Der er mere brug for EU og det europæiske samarbejde end nogen sinde før. Meningerne om EU er mange, og til maj 2019 er der valg til Europa-Parlamentet.

Derfor går dk4 allerede nu i gang med en række optaktsudsendelser, der kan klæde danskerne på til kvalificeret deltagelse i EU-parlamentsvalget. Det sker med programserien ”Spørg direkte om EU”. I studiet er en EU-kender, der besvarer spørgsmål fra seerne. Ingen studievært, kun spørgsmål fra seerne.

I denne udgave er ”Spørg Direkte om EU” gæstet af Claus Larsen-Jensen, der er politiker og tidligere medlem af Europa-Parlamentet samt forfatter til bøger om europapolitik.

Stil dit spørgsmål via Facebook (facebook.com/sporgdirekte, på Twitter (@spoergdirekte) – eller send en sms til 40 40 25 32.

Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.