Teatermagasinet – Emmet Feigenberg

Teatermagasinet - Emmet Feigenberg

Østre Gasværk Teater og Teater Republique er blevet samlet under én ledelse. Udefra er det svært at begribe, hvorfor to så forskellige københavnske scener skal slås sammen, lyder Henrik Lydings vurdering.
Den ene spiller klassikere og intens kammerdramatik, den anden boltrer sig i teaterkoncerter og musicals. De to teatres nye chef, Emmet Feigenberg, er gæst i studiet hos Henrik Lyding og giver sit bud på, hvorfor det er en god idé, og hvordan de to teatres profil bliver fra næste sæson. Henrik Lyding har også klip og anmeldelser fra Fredericia Teaters Tommy Seebach-musical, Folketeatrets komedie ”Til ingen verdens nytte” og Det Ny Teaters ”Annie Get Your Gun”.

Til sidst i programmet udlodder Henrik Lyding gratis teaterbilletter.