Anne-Vibeke rejser – Harzen

Anne-Vibeke rejser - Harzen

Der er ikke noget at sige til, at Harzen er så populær blandt danskerne, og når det så kombineres med en så populær ferieform som camping, kan rejsen kun blive rigtig god – også uden for højsæsonen.

Anne-Vibeke tager dig, i en Knaus-autocamper, med rundt i det skønne tyske hjerte. Hun besøger de historiske byer Goslar og Wernigerode og tager seerne med op på toppen af bjerget Brocken – bedre kendt som Bloksbjerg i Danmark.

Undervejs besøger Anne-Vibeke hyggelige campingpladser og giver gode råd til alle former for camping, men naturligvis også autocamperferie. Anne-Vibeke tester en Knaus Sky TI 650 MEG og giver gode råd til, hvilket fortelt du skal vælge til din autocamper. Se fx hvordan et Ventura Freestander Cumulus skal sættes op, så du kan køre til og fra det.

Læs mere om Harzen på www.AnneVibekeRejser.dk