En kuffert fuld af bøger – Birgitte Raaberg

En kuffert fuld af bøger - Birgitte Raaberg

Birgitte Raaberg blev verdensberømt i Danmark, da hun spillede Susan Himmelblå i Erik Ballings ”Midt om natten” sammen med bl.a. Kim Larsen, der også havde skrevet musikken, og Erik Clausen. Siden har hun haft en stor, spraglet og fantastisk karriere, men også et behov for noget mere spirituelt. Noget der bl.a. involverer indianere.

Hvad det går ud på, kan man erfare, når Birgitte Raaberg er gæst i studiet hos Ole Knudsen og Ole Sønnichsen for blandt andet at tale om sin erindringsbog ”Det du favner”, der ikke er en helt almindelig erindringsborg.
Men i ”En kuffert fuld af bøger” anbefaler den aktuelle forfatter også bøger, hun er eller han sætter pris på eller har ladet sig inspirere af, og det samme gør værterne, så der er masser af læseinspiration i hver udgave af ”En kuffert fuld af bøger”.

”En kuffert fuld af bøger” produceres i samarbejde med Gyldendal og L & R og forlaget Storyhouse.