På Tur Til… krydstogt fra Singapore til Hongkong

På Tur Til... krydstogt fra Singapore til Hongkong

Ca. 70 % af jordens overflade er dækket af vand, og med så meget vand er mulighederne for krydstogtsferie uendelige, og det har danskerne også fundet ud af.

I dette program tager vi dig med på krydstogt fra Singapore til Hongkong og det er med det særlige skib Azamara Journey fra Azamara Club Cruices, der sejler i hele verden og ikke fast ud fra en bestemt havn, som mange andre skibe gør.

Azamara Journey ejes, lige som søsterskibet Azamara Quest, af Azamara Club Cruises, der hører under samme selskab som Royal Caribbean International og Celebrity Cruises. Skibet er 181 m langt og 25 m bredt og har plads til lige knap 700 passagerer og 400 besætningsmedlemmer. Skibet gennemgik en totalrenovering i 2016. Azamara Journey er kendt for sit høje serviceniveau, fordi der er forholdsvis flere besætningsmedlemmer pr. gæst end på andre krydstogtsskibe. Der er både butikker, restauranter, aktiviteter, sport og underholdning om bord, men det er også et krydstogtskib, der lægger vægt på fred og ro på rejsen.
Måske er den største kvalitet ved skibet, at det er så lille, at det altid kan komme meget tæt på centrum i det byer, hvor der lægges til. Gæsterne er med andre ord tæt på det, som de er kommet for at opleve.

I programmet besøger vi Singapore, den thailandske ø Koh Samui, Thailands hovedstad Bangkok, Vietnams hovedstad Ho Chi Minh og Hongkong.
Læs meget mere om krydstogter på www.RejseAvisen.dk