Talksjow West – episode 15

Talksjow West - episode 15

Den 27. december er det 25 år siden, at luftkaptajn Stefan G. Rasmussens tilværelse fra anonym SAS pilot – i løbet af fire minutter, blev ændret til verdensberømmelse og heltestatus, da han mirakuløst nødlandede et passagerfly ved Arlanda i Stockholm, og reddede livet på samtlige 129 ombordværende.

I denne udgave af dk4’s populære Talksjow West, der sætter fokus på markante personligheder vest for Storebælt, fortæller Stefan G. Rasmussen om selve nødlandingen, men især også om tilværelsen bagefter, og den pris det har krævet at være en offentlig berømthed.
Rasmussen, der er født i Randers, men bosiddende i Frederikssund, oplevede i efteråret 2016 en fornyet interesse for begivenheden ved Arlanda, da den amerikanske film ”Miraklet på Hudson” udkom med Tom Hanks i hovedrollen som pilot Chesley Sullenberger, der i marts 2011 nødlandede på Hudson floden ved New York.

Ud over Stefan G. Rasmussen medvirker også den kendte plade-producent Henrik Sørensen fra Sony Danmark, og showet byder på musik af den fremadstormende og album-aktuelle guitarduo Jacob og Josef Baumgartner.
Vært: Ib Søby.