Teatermagasinet – Signe Birkbøll

Teatermagasinet - Signe Birkbøll

Verdens største børneteaterfestival finder sted hvert år et sted i Danmark. Flere hundrede teaterforestillinger for børn og unge bliver spillet ganske gratis. I år holdes festivalen, der samler deltagere fra hele verden, i Sønderborg. En, der har været med rigtig mange gange, er skuespilleren og dramatikeren Signe Birkbøll fra Teatret Riddersalen i København. Signe Birkbøll er gæst hos Henrik Lyding, og hun fortæller blandt andet, hvordan en børneteaterfestival foregår.

Men først er der klip og anmeldelser fra Odense Teaters stykke ny dansk dramatik, ”Himlen uden fugle”, fra det amerikanske familiedrama ”Lang dags rejse mod nat” på Det Kgl. Teater med Henning Jensen og Karen-Lise Mynster, og fra akrobatkomedien ”Morph” på Aarhus Teater med blandt andre Kristian Ingimarsson.

Senere i programmet er der flere kortere anmeldelser af Team Teatrets forestilling om nedlagte huse, og endelig ser Lyding lidt på sommerens mange revyer.
Til sidst i programmet er der udlodning af gratis teaterbilletter.