Talksjow West – episode 13

Talksjow West - episode 13

Den folkekære sanger, musiker og komponist Lars Lilholt har med over 2,5 millioner solgte albums, så stort et bagkatalog og historie, at redaktionen på dk4 besluttede at give Lars Lilholt sin helt egen udgave af Talkjow West.

I en varm og åbenhjertig snak med værten Ib Søby, fortæller Lilholt om sin tilgang til musik, sangskrivning og sit mangeårige folkeligt kulturelle virke. Til Lilholts egen overraskelse kommer et par af hans faste musikere også med i sofaen og beretter om, hvordan det er at samarbejde med Lars Lilholt.

Programmet byder selvfølgelig også på levende håndspillet musik, både i form at nye sange og også en gammel kending i nyt akustisk regi.

dk4 er draget vestpå for at sætte fokus på markante personligheder, politikere, musikere, sportsstjerner, kunstnere og andre ildsjæle med virke på Fyn og i Jylland.
Talksjow West sendes fra studierne på Trindsøvej i Aarhus foran et veloplagt publikum og med levende håndspillet musik.

Vært: Ib Søby.