Fra vision til virkelighed – i fremtidens Europa (8:8) – Et grønnere Europa?

I alle EU’s medlemslande har borgerne det seneste år kunnet deltage i projektet ”Fremtidens Europa”. Også i Danmark er der afholdt masser af arrangementer. Der er udviklet gode ideer og udtænkt initiativer til udviklingen af det europæiske samarbejde i de kommende år.

I programrækken ”Fra vision til virkelighed – i fremtidens Europa” gør dk4 status og samler op på ideer, kommentarer og spørgsmål fra borgerne – og kigger forsigtigt ind i fremtiden. I denne udgave er der fokus på et af de helt store temaer i projektet om fremtidens Europa, nemlig ønsket om og behovet for et grønnere Europa. Christian Foldager dykker ned i temaet med Jens Olaf Pepke Pedersen, der er klimaforsker ved DTU.

”Fra vision til virkelighed – i fremtidens Europa” er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.