Fra vision til virkelighed – i fremtidens Europa (4:8) – Et europæisk Europa?

I alle EU’s medlemslande har borgerne det seneste år kunnet deltage i projektet ”Fremtidens Europa”. Også i Danmark er der afholdt masser af arrangementer. Der er udviklet gode ideer og udtænkt initiativer til udviklingen af det europæiske samarbejde i de kommende år.

I programrækken ”Fra vision til virkelighed – i fremtidens Europa” gør dk4 status og samler op på ideer, kommentarer og spørgsmål fra borgerne – og kigger forsigtigt ind i fremtiden. I denne udgave er det overordnede tema, om der er behov for eller udvikling mod et mere europæisk Europa, og hvad det vil sige? Christian Foldager drøfter temaet sammen med Johannes Henriksen, nyheds- og debatredaktør ved Kristeligt Dagblad, og chefredaktør Niels Jespersen fra PioPio.

”Fra vision til virkelighed – i fremtidens Europa” er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.