Fra vision til virkelighed – i fremtidens Europa (3:8) – Et beskyttet Europa?

I alle EU’s medlemslande har borgerne det seneste år kunnet deltage i projektet ”Fremtidens Europa”. Også i Danmark er der afholdt masser af arrangementer. Der er udviklet gode ideer og udtænkt initiativer til udviklingen af det europæiske samarbejde i de kommende år.

I programrækken ”Fra vision til virkelighed – i fremtidens Europa” gør dk4 status og samler op på ideer, kommentarer og spørgsmål fra borgerne – og kigger forsigtigt ind i fremtiden. I denne udgave er der hovedsageligt fokus på, om udviklingen går i retning af et mere beskyttet Europa. Christian Foldager perspektiverer temaet sammen med Magnus von Dreiager, folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti, og Rasmus Ulstrup Larsen, der er skribent på Kontrast og Altinget.

”Fra vision til virkelighed – i fremtidens Europa” er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.