Europas fremtid – dit EU – EU i verden

Hvad mener europæerne, at EU skal fokusere på i de kommende år? Hvilke ideer og kommentarer har de til det europæiske fællesskab? Hvordan skal EU-samarbejdet udvikle sig?

Med serien ”Europas fremtid – dit EU” giver dk4 borgerne mulighed for at stille spørgsmål og komme med ideer til EU-politikerne om retningen for det europæiske samarbejde. Derfor indgår spørgsmål, ideer og kommentarer fra borgerne i hvert program, når Christian Foldager sammen med et dansk medlem af Europa-Parlamentet kommer rundt om forskellige aspekter af Europas fremtid.

I dette program handler det primært om EU’s nuværende og kommende rolle i verden. Sammen med Niels Fuglsang, medlem af Europa-Parlamentet for Socialdemokratiet, ser Christian Foldager nærmere på europæisk udenrigs- og sikkerhedspolitik.

”Europas fremtid – dit EU” er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.