Europas fremtid – dit EU – Digital omstilling

Hvad mener europæerne, at EU skal fokusere på i de kommende år? Hvilke ideer og kommentarer har de til det europæiske fællesskab? Hvordan skal EU-samarbejdet udvikle sig? Med serien ”Europas fremtid – dit EU” giver dk4 borgerne mulighed for at stille spørgsmål og komme med ideer til EU-politikerne om retningen for det europæiske samarbejde. Derfor indgår spørgsmål, ideer og kommentarer fra borgerne i hvert program, når Christian Foldager sammen med et dansk medlem af Europa-Parlamentet kommer rundt om forskellige aspekter af Europas fremtid. I dette program er der særligt fokus på den digitale omstilling og dens betydning for medlemslandene hver for sig og for EU-samarbejdet. Gæst er Morten Løkkegaard, MEP for Venstre.

”Europas fremtid – dit EU” er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.