KulturHave med Ulla Voss Gjesing

Ulla Voss Gjesing er centerchef for Kulturprinsen. Hun har gennem hele sin karriere brændt for at gøre en forskel i form af at involvere og engagere især børn og unge i kunst og kultur. Hun har stået i spidsen for en lang række store, landsdækkende- og regionale tiltag og projekter, der har engageret tusindvis af både børn, unge og voksne i netop kunst og kultur. I dag er kun centerchef for Kulturprinsen, der er et udviklingscenter for Børne-og Ungekultur – og hun er gæst hos Christian Have i denne udgave af ”KulturHave”. I programmet fortæller hun blandt andet om Kulturprinsens største, igangværende projekt ”LegeKunst”. Et projekt, der sætter dagsordenen for 20.000 børn i dagpleje, vuggestue og børnehave i 18 kommuner, for flere end 1.000 pædagogiske medarbejdere, 8.000 pædagogstuderende, hundredvis af kunstnere og kulturinstitutioner samt forskere og pædagoguddannelser over hele landet.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.