Jurastudiet – Gæst Mads Bryde Andersen

Jes Dorph er blevet fyret fra skærmen, Frank Jensen måtte gå af som overborgmester, Naser Khader blev ekskluderet fra De Konservative og flere forhenværende ledere af DR-pigekor er blevet stemplet som krænkere. Alt sammen på grund af advokatundersøgelser om MeToo-sager, der for nyligt blev stemplet som subjektive og i strid med god advokatskik af Advokatnævnet. Har disse efterhånden populære advokatundersøgelser overhovedet nogen gang på jorden i en retsstat som Danmark? Dagens gæst: Mads Bryde Andersen, professor og dr.jur. ved Københavns Universitet.

I Jurastudiet stiller jurist og samfundsdebattør Nima Zamani skarpt på aktuelle love, lovforslag og retssager, der berører danskernes retssikkerhed og retsfølelse. Sammen med en relevant aktør – politiker, professor eller advokat – vil der således blive nørdet jura på en måde, man ikke normalt vil støde på i de mere tabloide medier.