Jurastudiet – Gæst Hans Petter Hougen

Forbrydere, ofre, advokater, dommere og politi. Dét er oftest de personer og aktører vi retter opmærksomheden mod i straffesager. Men en helt afgørende og til tider overset aktør i disse sager er retsmedicinerne. Dem, der til daglig obducerer lig for at finde bittesmå beviser, der kan være føre til dom og dermed fængselsstraf. Hans Petter Hougen har været retsmediciner i 32 år – både i Danmark og USA. Han er også gæst i denne udgave af “Jurastudiet”.

I Jurastudiet stiller jurist og samfundsdebattør Nima Zamani skarpt på aktuelle love, lovforslag og retssager, der berører danskernes retssikkerhed og retsfølelse. Sammen med en relevant aktør – politiker, professor eller advokat – vil der således blive nørdet jura på en måde, man ikke normalt vil støde på i de mere tabloide medier.