Hjerneeksperten – Vinterdepression

Er du trist, træt og har øget appetit på søde sager?
Måske er du vinterdeprimeret, og i så fald kan du blive klogere på emnet i dk4’s udsendelse om vinterdepression. Følg med i ”Hjerneeksperten” og lær hvordan lysterapi fungerer ved vinterdepression. Du kan også blive klogere på en række kosttilskud, der modvirker de forandringer, som kendetegner vinterdepression.

Hjerneeksperten er et program, som fortæller om naturlige veje til et bedre helbred. Mange vil i dag gerne undgå at fylde sig med syntetisk kemi eller afhængighedsskabende medicin og i stedet gå naturens veje. Men hvordan gribes det bedst an? Dét får du svar på i programmet “Hjerneeksperten”. I “Hjerneeksperten” kan du høre nyt fra den internationale forskning, så du selv lærer at sammensætte dine kosttilskud til stor gavn for en række hyppige helbredsproblemer.

Programmet er ikke en erstatning for din kontakt med egen læge. Programmet omhandler kun alternativ behandling. Kontakt din læge, hvis du er syg.