Hånden på hjertet – Finn Nørbygaard i langsom samtale med Manu Sareen

Hvad er det gode liv, og hvilke ting skal man bruge tid på i livet – og er der nogen ting, man kan fravælge? Er det mest optimale at være i et kærlighedsforhold, eller er friheden uden en partner bedre? Det får vi nogle svar på i denne udgave af ”Hånden på hjertet”, hvor vi møder politiker og forfatter Manu Sareen, der er vant til at arbejde med sig selv og gå ind i følelserne i stedet for at flygte fra dem – og vant til mærke effekten af det terapeutiske arbejde. Hør Manu Sareens refleksion over, hvad hans ADHD og den medfølgende impulsivitet har betydet – og stadig har af indflydelse i hans liv, hvad familien og kæresten har af betydning, og om hvordan det er at kommen fra en anden kultur, og vokse op i et konstant forsøg på at passe ind.

Finn Nørbygaard er godt i gang med sin anden karriere. I 2009 blev han færdig som samtaleterapeut og har siden haft sit virke i Aarhus.
I ”Hånden på hjertet – Finn Nørbygaard i langsom samtale med” får forskellige gæster glæde af Finn Nørbygaards ekspertise og tilgang til livet. Som han siger, ”åbenhed og indsigt i følelseslivet er fundamentet for mental sundhed”. Se med, når en modig gæst deler ud af sine op- og nedture, vendepunkter i livet samt minder fra barndommen og historier fra karrieren.