KulturHave med Annette Heick

Størstedelen af sit liv har Annette Heick underholdt hele Danmark, og hendes alsidige CV er imponerende. Selv har hun kaldt sig ”en poptøs”, men kulturelt multitalent er en mere rammende betegnelse. Hun har haft hovedroller i nogle af Danmarks største musicalopsætninger. Hun er sanger, forfatter, tv-vært, journalist, debattør og nu også forfatter med den helt nye ”Datteren”, der refererer til de landskendte forældre Keld og Hilda.

I denne KulturHave-samtale med Christian Have røber Annette Heick også, at næste stop på karrierestigen bliver Det Kongelige Teater. Derudover dykker samtalen ned i afgørende dele af Annette Heicks liv – både de lyse og de mere alvorlige. Der er også klip fra nogle flere af de største musical-roller, og til slut får seerne indblik i, hvordan Corona-pandemien ændrede Annette Heicks syn på kulturen.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.