KulturHave med Jakob Bjerregaard Engmann

Udover at være skuespiller og instruktør har Jakob Engmann siden 2012 været teaterdirektør på Svendborgs egnsteater, BaggårdTeatret, der var nomineret til brancheprisens Årets Teater ved dette års Reumert-uddeling. Som teaterdirektør vandt Jakob Engmann allerede i 2015 Svendborg Kommunes Kulturpris for sit engagement i og for den sydfynske kultur- og kunstneriske udvikling.

At Jakob Engmann stadig er en vigtig medspiller i det sydfynske kulturliv, kommer tydeligt til udtryk, når han er gæst hos Christian Have i denne udgave af ”KulturHave”, men samtalen præsenterer også en teaterdirektør med tanker og ideer, der kan være til inspiration for publikum og aktører over hele landet. Hvad er ”Det Usynlige Teater” for en størrelse, og hvorfor er forestillingen ”Argumenter imod kvinder” et vigtigt indspark i samfundsdebatten i 2021?

“KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.