KulturHave med Johs Poulsen

Tidligere folketingsmedlem Johs Poulsen er kulturpolitiker for Radikale Venstre i Herning. I 2021 har han været en markant del af Hernings kulturpolitik i 40 år, hvilket han selv beskriver i bogen “40 år i Hernings tjeneste”. Som formand for kultur- og fritidsudvalget i Herning Kommune har Johs Poulsen haft stor indflydelse på mange af de kulturinitiativer, der gennem årene er virkeliggjort i den driftige by.

I denne udgave af ”KulturHave” er Johs Poulsen hovedpersonen, når han gæster Christian Have i kulturstudiet i Aarhus til en samtale om kulturens betydning som dannelsesfaktor, men også med konkrete eksempler på de kulturinstitutioner, der har haft og har særlig betydning for Hernings kulturliv og for Johns Poulsen blandt andet spillestedet Fermaten, kunstmuseet HEART og ungdomshuset Kontrast. Til sidst i programmet kaster Have og Poulsen et blik ind i kulturens fremtid.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.