TECH Talk (5) – Om kunstig intelligens og forretningsstrategi

I fremtiden vil kunstig intelligens være kernen i virksomhederne og ikke mennesker. Sådan lyder den centrale påstand i denne udgave af ”TECH Talk”, hvor fokus er på, hvordan kunstig intelligens kan understøtte en virksomheds forretningsstrategi, og på hvordan kunstig intelligens kan introducere en ny, tredje arbejdsstyrke og i øvrigt være omkostningsbesparende. Virksomhederne skal derfor i langt højere grad blive datadrevne, lyder en anden central påstand i programmet. Men er det nu også rigtigt? Hvordan ser man på det i virksomhederne? Hvad taler for og hvad imod?

Bent Dalager har inviteret Nana Bule, administrerende direktør for Microsoft Danmark & Island og Lars Fruergaard Jørgensen, administrerende direktør for Novo Nordisk i studiet til diskussion og vurdering af kunstig intelligens og forretningsstrategi samt udveksling af erfaringer fra virksomhederne.

Programmet slutter med et ekstra, lille tema ”One more thing”, der denne gang handler om exoskeletter, dvs. robotter, der bæres udenpå kroppen. Hvordan bruges de allerede og af hvem? Hvilke perspektiver tegner sig i fremtiden?

”TECH Talk” produceres i samarbejde med KPMG.