Hjerneeksperten – Cannabis

Programmet omhandler medicinsk cannabis og du lærer hvordan cannabinoider virker i kroppen. Det endocannabinoide system forklares, og der gives en beskrivelse af planten cannabis og alle dens virkninger. Du får også en række praktiske råd omkring brugen af cannabis som medicin.
Hjerneeksperten er et program på dk4, som fortæller om naturlige veje til et bedre helbred. Mange vil i dag gerne undgå at fylde sig med syntetisk kemi eller afhængighedsskabende medicin og i stedet gå naturens veje. Men hvordan gribes det bedst an? Dét får du svar på i programmet Hjerneeksperten.

I Hjerneeksperten kan du høre nyt fra den internationale forskning, så du selv lærer at sammensætte dine kosttilskud til stor gavn for en række hyppige helbredsproblemer.

Programmet er ikke en erstatning for din kontakt med egen læge.

Programmet omhandler kun alternativ behandling. Kontakt din læge, hvis du er syg.