Bog og forfatter med Bo Tao Michaëlis og Benni Bødker

Benni Bødkers nyeste spændingsroman ”Occidentens Stjerne” foregår ganske vist i Paris, men der er ikke meget byernes by over skildringen af den franske hovedstad, som den tog sig ud i begyndelsen af 1900-tallet. Tværtimod. Det er i de kilometerlange kloaker, i katakomberne og lighusene, det foregår. Der er okkultisme, mysticisme og andre overnaturlige fænomener, og der er et lig, der skal bringes hjem til England – alt sammen i et spændende plot. Hvordan har den absolut frankofile Bo Tao Michaëlis det med den skildring af byernes by? Hvad synes han om romanen, og hvilken genre vil han mene, at den tilhører? Det og meget andet taler han med Benni Bødker om i denne udgave af ”Bog og forfatter”, hvori det også afsløres, hvordan forfatteren har foretaget sin detaljerede research, herunder om han har været nede i de forbudte parisiske kloaker.