Hjerneeksperten – Vægttab og kosttilskud

Programmet omhandler de kosttilskud, der er helt centrale, hvis du ønsker et vægttab. Programmet forklarer også nogle af de vitaminmangler, der er blevet målt hos overvægtige, og selvsamme mangler kan ifølge forskning spille en rolle for udviklingen af fedme.

Hjerneeksperten er et program på dk4, som fortæller om naturlige veje til et bedre helbred. Mange vil i dag gerne undgå at fylde sig med syntetisk kemi eller afhængighedsskabende medicin og i stedet gå naturens veje. Men hvordan gribes det bedst an? Dét får du svar på i programmet Hjerneeksperten.

I Hjerneeksperten kan du høre nyt fra den internationale forskning, så du selv lærer at sammensætte dine kosttilskud til stor gavn for en række hyppige helbredsproblemer.
Programmet er ikke en erstatning for din kontakt med egen læge. Programmet omhandler kun alternativ behandling. Kontakt din læge, hvis du er syg.