Hjerneeksperten – Cancer

Når danskerne udvikler cancer, vil sundhedsvæsenet typisk tilbyde den mest effektive behandling. Men hvad kan du selv gøre ved siden af kemoterapi og stråling?

Programmet omhandler fødevarer og kosttilskud, som ifølge international forskning kan medvirke til at blokere cancercellers vækst og spredning – bla. ved at påvirke cancerstamceller og cancercellers overlevelse.
Hjerneeksperten er et program på dk4, som fortæller om naturlige veje til et bedre helbred. Mange vil i dag gerne undgå at fylde sig med syntetisk kemi eller afhængighedsskabende medicin og i stedet gå naturens veje. Men hvordan gribes det bedst an? Dét får du svar på i programmet Hjerneeksperten.

I Hjerneeksperten kan du høre nyt fra den internationale forskning, så du selv lærer at sammensætte dine kosttilskud til stor gavn for en række hyppige helbredsproblemer.

Programmet er ikke en erstatning for din kontakt med egen læge. Programmet omhandler kun alternativ behandling. Kontakt din læge, hvis du er syg.