Hjerneeksperten – Allergi

Programmet handler om allergi og de naturlige kosttilskud, du selv kan bruge for at komme din allergi til livs.
Mange slås med allergi såsom nældefeber, allergi overfor dyr, pollen, fødevarer eller planter, og i disse tilfælde kan du på en naturlig måde hæmme det histamin, som er årsagen til den allergiske reaktion.
I programmet kan du høre mere om, hvordan allergi opstår, og hvilke kosttilskud du kan bruge.
Hjerneeksperten er et program på dk4, som fortæller om naturlige veje til et bedre helbred. Mange vil i dag gerne undgå at fylde sig med syntetisk kemi eller afhængighedsskabende medicin og i stedet gå naturens veje. Men hvordan gribes det bedst an? Dét får du svar på i programmet Hjerneeksperten.

I Hjerneeksperten kan du høre nyt fra den internationale forskning, så du selv lærer at sammensætte dine kosttilskud til stor gavn for en række hyppige helbredsproblemer. Programmet er ikke en erstatning for din kontakt med egen læge.

Programmet omhandler kun alternativ behandling. Kontakt din læge, hvis du er syg.